Γνωρίστε τη θεραπεία Bright eyes

Η μοναδική θεραπεία bright eyes  που παρέχουμε στο dermacy, συνδυάζει 56 θρεπτικά πεπτίδια και υαλουρονικό οξύ ταυτόχρονα με την ευεργετική επίδραση των ραδιοσυχνοτήτων και τη θεραπεία με Frotox και προσφέρει επαναπύκνωση του χαλαρού ιστού γύρω από τα μάτια, αυξάνει την αιμάτωση εξαφανίζοντας τους μαύρους κύκλους επιτυγχάνοντας μια εξαιρετική λαμπερή όψη στο βλέμμα με μία μόνο θεραπεία!

Το μυστικό βρίσκεται στην εισαγωγή όλων αυτών των θεραπευτικών συστατικών στο χαλαρό ιστό κάτω από τη λεπτή επιδερμίδα του βλεφάρου, χωρίς τραυματισμούς και ανεπιθύμητες μελανιές, αλλά και ομοιόμορφα απλωμένα σε όλη την περιοχή.

Προλάβετε την προσφορά μας για το μήνα:

Από 120€… ΜΟΝΟ 69€ η συνεδρία!

Τι είναι οι ραδιοσυχνότητες;

Οι ραδιοσυχνότητες προκαλούν ενίσχυση της πυκνότητας της υφής του δέρματος και αναστροφή της φωτογήρανσης, μέσω διέγερσης της παραγωγής κολλαγόνου. Όταν συνδυάζονται με θρεπτικά συστατικά και αντιοξειδωτικούς παράγοντες, το αποτέλεσμα πολλαπλασιάζεται.
Με τη συνδυαστική θεραπεία έχουμε άμεσα αποτελέσματα από τις ευεργετικές ουσίες και απώτερα (σε διάστημα κάποιων εβδομάδων) που είναι η σταθεροποίηση των αλλαγών με την αντιγηραντική δράση των ραδιοσυχνοτήτων.

Πως γίνεται η θεραπεία;

Στο Dermacy διαθέτουμε ένα τελευταίας τεχνολογίας «όπλο», το mesogun. Η διαφορά του από όλα τα παρόμοια προηγούμενα είναι πως η κεφαλή περιέχει ομάδα από τριχοειδείς βελόνες, καθεμία από τις οποίες αποτελεί ταυτόχρονα κεραία εκπομπής ραδιοσυχνοτήτων.

Η κεφαλή του mesogun είναι με τέτοιο τρόπο σχεδιασμένη, ώστε οι νηματοειδείς βελόνες εισάγονται απαλά στην επιδερμίδα με τρόπο τελείως ανώδυνο και εναποθέτουν κάτω από αυτή σταγονοειδείς ποσότητες του θεραπευτικού μείγματος. Η ταυτόχρονη στιγμιαία εκπομπή ραδιοσυχνοτήτων, ενισχύει και διευκολύνει τη δράση των ουσιών.

Τι είναι το Frotox;

Μετά την ευεργετική επίδραση των ραδιοσυχνοτήτων που προκαλούν τις αλλαγές των ιστών μέσω υπερθερμίας, η θεραπεία συμπληρώνεται με το μηχάνημα Frotox που ανακουφιστικά κατεβάζει τη θερμοκρασία πολύ κοντά στο μηδέν, προκαλώντας σύσπαση των αγγείων που διατάθηκαν από τις ραδιοσυχνότητες.

Το Frotox αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία του dermacy (διεθνές δίπλωμα ευρεσιτεχνίας). Η κεφαλή του βρίσκεται σε σταθερή θερμοκρασία 0 βαθμών Κελσίου και παραμένει αποστειρωμένη, για ασφαλή επαφή με τη θεραπευόμενη επιφάνεια του δέρματος.

Η θεραπεία είναι τόσο απαλή, ανώδυνη και χωρίς μελανιές, ώστε επιστρέφετε στην καθημερινή σας δραστηριότητα, μπορείτε να χαρείτε μια βραδινή έξοδο με την παρέα σας ή να απολαύσετε τη συμμετοχή σας σε κάποια δεξίωση αμέσως μετά τη θεραπεία.

Τι είναι στ’ αλήθεια οι «μαύροι κύκλοι»;

Αυτά τα ανεπιθύμητα και αντιαισθητικά σκοτεινά σημεία κάτω από τα μάτια, δεν αποτελούν στην πραγματικότητα ιατρικό πρόβλημα. Επειδή όμως η απουσία τους δίνει λάμψη και νεανική όψη φρεσκάδας στο δέρμα και ολόκληρο το πρόσωπο, ασχολούμαστε μαζί τους και, σήμερα, έχουμε τα μέσα να απαλύνουμε ή ακόμη να εξαλείψουμε την παρουσία τους.

Οι αιτίες τους είναι πολλές:

Έλλειψη ή ακατάστατες ώρες ύπνου.

 • Αλλεργίες.
 • Υπερμελάγχρωση, λόγω υπερπαραγωγής μελανίνης.
 • Μειωμένη παρουσία λιπώδους ιστού γύρω από τα μάτια.
 • Λέπτυνση του ιστού κάτω από τα μάτια.
 • Υπερβολική έκθεση στον ήλιο.
 • Συχνό τρίψιμο των ματιών.

Που οφείλονται οι σακούλες κάτω από τα μάτια;

Σχηματίζονται με την ηλικία, καθώς λεπταίνουν οι ιστοί και κάποιοι μυς που συγκρατούν τα βλέφαρα.

Συνήθως δεν συνιστούν ιατρικό πρόβλημα. Αν όμως είναι ιδιαίτερα έκδηλες, καλό είναι να επισκεφθείτε γιατρό, ο οποίος θα αποκλείσει κάποιες άλλες καταστάσεις που μπορεί να το προκαλέσουν, όπως παθήσεις του θυρεοειδούς αδένα, φλεγμονή, νοσήματα του συνδετικού ιστού ή των νεφρών και αλλεργίες. Καταστάσεις που μπορεί να ευθύνονται για αυτό είναι:

 • Ηλικία.
 • Κατακράτηση υγρών, όπως κατά την έγερση από το κρεβάτι μετά από υπερβολική κατανάλωση αλατιού την προηγούμενη μέρα.
 • Έλλειψη ύπνου.
 • Αλλεργίες.
 • Κάπνισμα.
 • Ιατρικές καταστάσεις όπως δερματίτιδα, δερματομυοσίτιδα, νεφρική νόσος και θυρεοειδοπάθεια.

Δείτε τις ομορφιές του καλοκαιριού που έρχεται με «άλλα μάτια», πιο όμορφα…

Προλάβετε την προσφορά μας για το μήνα:

Από 120€… ΜΟΝΟ 69€ η συνεδρία!