Μετά από 28 χρόνια καινοτόμων και διεθνώς πρωτοποριακών υπηρεσιών στον τομέα της υγείας, για τις οποίες έχουμε αποσπάσει και διεθνείς διακρίσεις (eEurope Awards), δημιουργήσαμε την κλινική dermacy.

Εκφράζουμε ταπεινά την πεποίθηση, πως η κλινική dermacy θα αποτελέσει ακόμη μία πρωτοποριακά καινοτόμο υπηρεσία υγείας, που θα ικανοποιεί τις πολύ υψηλού επιπέδου απαιτήσεις μας.

Τα τμήματα Πλαστικής Χειρουργικής και Δερματολογίας, εκτός από τις ευρέως διαδεδομένες θεραπείες αισθητικής ιατρικής και αντιγήρανσης, έχουν προσανατολισμό και στην αισθητική των περιγεννητικών περιοχών αμφοτέρων των φύλων (αισθητική γυναικολογία και αισθητική ανδρολογία).

Οπωσδήποτε δεν λείπει η εμπειρία στα υπόλοιπα αντικείμενα της Πλαστικής Χειρουργικής, όπως οι αισθητικές παρεμβάσεις στο στήθος, το πρόσωπο και άλλες περιοχές του σώματος.

Στο dermacy εννοείται πως παρέχουμε και όλο το φάσμα των μη επεμβατικών παρεμβάσεων στο πρόσωπο και το σώμα, από τα έμπειρα χέρια των ιατρών και των αισθητικών του κέντρου.

Το τμήμα Ουρολογίας στελεχωμένο με επιστήμονες εξειδικευμένους στις πλαστικές επεμβάσεις των ανδρικών γεννητικών οργάνων, είναι επίσης προσανατολισμένο στον τομέα της ανδρολογίας, για την αντιμετώπιση προβλημάτων της γενετήσιας λειτουργίας του άνδρα.

Στο χώρο μας θα βιώσετε την ασφάλεια που προκύπτει από το συνδυασμό της ιατρικής γνώσης και εμπειρίας με τηνεξειδικευμένη φροντίδα των αισθητικών μας, σε ένα όμορφο χαλαρωτικό περιβάλλον.

Η ιδρυτική ομάδα της dermacy