Το Cool Lifting είναι μια νέα, ασφαλής κι ανώδυνη διαδικασία που συνδυάζει ισχυρή ροή CO2 (διοξείδιο του άνθρακα), σε χαμηλή θερμοκρασία και υψηλή πίεση, και υψηλή συγκέντρωση κονιορτοποιημένων ενεργών συστατικών.

Το μυστικό του Cool Lifting στο πρόσωπο είναι η μικροκυκλοφορία, η οποία επιτυγχάνεται όταν το CO2 έρθει στο ανώτερο στρώμα του δέρματος. Η αντίδραση αυτή προκαλεί σχηματισμό κολλαγόνου και ελαστίνης και αυξάνει την οξυγόνωση του ιστού.

Το κολλαγόνο και η ελαστίνη είναι οι φυσικές πρωτεΐνες του σώματος που κρατούν το δέρμα μας νεανικό και εύπλαστο. Καθώς μεγαλώνουμε, το σώμα μας παράγει λιγότερες από αυτές τις πρωτεΐνες.

Επομένως, το Cool Lifting ενεργοποιεί το σώμα μας για να παράγει αυτές τις φυσικές πρωτεΐνες και να αντισταθμίσει αυτό που χάθηκε λόγω της ηλικίας. Το Cool Lifting είναι ιδανικό για την αντιμετώπιση προβλημάτων, όπως χαλαρότητα δέρματος, επιφανειακές ρυτίδες στο πρόσωπο, ανώμαλη υφή του δέρματος και θαμπό δέρμα.

Η θεραπεία διαρκεί μόλις 5 – 7 λεπτά. Αν και οι θεραπευόμενοι βλέπουν άμεσο αποτέλεσμα, ο συνολικός αριθμός συνεδριών και το διάστημα μεταξύ κάθε συνεδρίας εξαρτώνται από το κάθε άτομο. Το Cool Lifting είναι ανώδυνο και δε συνοδεύεται από δυσφορία. Καμία ειδική φροντίδα δεν απαιτείται μετά τη θεραπεία.