Αυτή η εξελιγμένη μέθοδος καθαρισμού προσώπου προάγει το μεταβολισμό του δέρματος, παρέχει βαθύ καθαρισμό, διεγείρει την ανάπτυξη νέων κυττάρων, βελτιώνει τον ιστό του δέρματος, το μαλακώνει και το ενυδατώνει.

Ο καθαρισμός προσώπου με υπερήχους χρησιμοποιεί την τελευταία τεχνολογία υπερήχων για να θεραπεύσει το δέρμα τόσο μηχανικά όσο και θερμικά. Πρόκειται για μια θεραπεία που είναι ανώδυνη, μη επεμβατική και ασφαλής ακόμα και για το πιο ευαίσθητο δέρμα. Η θεραπεία καθαρισμού με υπερήχους συμβάλλει στη βελτίωση του μεταβολισμού των κυττάρων, προάγει τη σύνθεση πρωτεϊνών μέσα στα κύτταρα, αναπαράγει τραυματισμένους ιστούς και αναζωογονεί τις ίνες του δέρματος. Η εν λόγω θεραπεία καθυστερεί τη γήρανση του δέρματος, μειώνει την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων και προάγει καθαρότερο, πιο υγιές δέρμα.

Ιδιαίτερα αποτελεσματική σε περιπτώσεις ακμής, η θεραπεία με υπερήχους παράγει μια δόνηση που διασπά τα θυλακοειδή αποθέματα ελαίων και νεκρών κυττάρων, σκοτώνοντας τα βακτηρίδια όπου συγκεντρώνονται και καθαρίζοντας τους πόρους του δέρματος. Ο καθαρισμός με υπερήχους προάγει πιο νεανικό δέρμα παρέχοντας αποτελεσματική ενυδάτωση και συμβάλλοντας στην τόνωση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης. Ακόμα και το πιο ευαίσθητο δέρμα θα ωφεληθεί από τη θεραπεία με υπερήχους χωρίς να προκληθεί σημαντική ερυθρότητα.