Το μασάζ σώματος LPG είναι μια φυσική και μη επεμβατική τεχνική που έχει αναγνωριστεί από τον κόσμο της πλαστικής χειρουργικής ως η καλύτερη εναλλακτική στη λιποαναρρόφηση για τη θεραπεία της κυτταρίτιδας και του υπερβολικού βάρους.

Το LPG διεγείρει τα κύτταρα του λίπους στο σώμα με αποτέλεσμα:

  • Ταχύτερη απώλεια λίπους
  • Μείωση της κυτταρίτιδας
  • Απαλή και σφριγηλή επιδερμίδα

Ως θεραπεία, το LPG κάνει θαύματα, επειδή μπορείτε να επιλέξετε τις περιοχές που θέλετε να στοχεύσετε, π.χ. κοιλιά ή μηροί, σε αντίθεση με την άσκηση και τη διατροφή, όπου υπάρχει μικρότερος έλεγχος σε ποιο μέρος του σώματος χάνεται το βάρος.

Το LPG ενεργοποιεί τη διαδικασία απελευθέρωσης λίπους (επίσης γνωστή ως λιπόλυση) χρησιμοποιώντας μηχανικούς κυλίνδρους για μασάζ στο σώμα. Το απελευθερωμένο αυτό λίπος μετατρέπεται σε πηγή ενέργειας για τους μύες, ενώ παράλληλα η τεχνική LPG ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, με αποτέλεσμα πιο απαλή, σφριγηλή επιδερμίδα. Είναι ένας φυσικός τρόπος σχηματοποίησης του σώματός σας χωρίς να χρειάζεται να υποβληθείτε σε χειρουργική επέμβαση.

Το LPG είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν μια ανώδυνη και πολλαπλά ευεργετική θεραπεία, καθώς βοηθά στη μείωση της κυτταρίτιδας, της σφριγηλότητας και του τόνου του δέρματος και απελευθερώνουν λίπος από τις στοχευμένες περιοχές. Είναι, επίσης, εξαιρετικό για τις γυναίκες που θέλουν να αποφύγουν τυχόν ακραίες διαδικασίες και ψάχνουν για μια φυσική, προκαλούμενη από μασάζ μέθοδο σχηματοποίησης του σώματός τους.