Εάν είστε ευχαριστημένες με το μέγεθος και το σχήμα του στήθους σας, αλλά θέλετε να περιορίσετε τη χαλάρωσή του, η ανόρθωση στήθους μπορεί να είναι η κατάλληλη επιλογή για εσάς.

Η ανόρθωση στήθους μια χειρουργική επέμβαση που έχει ως στόχο τη σύσφιξη των ιστών και την αφαίρεση της περίσσειας δέρματος στα στήθη, ώστε αυτά να γίνουν πιο στητά. Συνήθως, τα στήθη μιας γυναίκας χαλαρώνουν λόγω εγκυμοσύνης, θηλασμού, της διαδικασίας γήρανσης ή αλλαγών στο βάρος.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης επίσκεψης θα εξηγήσουμε τις διάφορες τεχνικές, θα αξιολογήσουμε τον τόνο του δέρματός σας και το μέγεθος και το σχήμα του μαστού σας για να σας συμβουλέψουμε ποια είναι η πλέον κατάλληλη για σας. Είναι σημαντικό να μας ενημερώσετε εάν καπνίζετε, λαμβάνεται φαρμακευτική αγωγή, σχεδιάζετε να κάνετε παιδί ή θηλάζετε. Η επέμβαση εκτελείται υπό γενική αναισθησία και διαρκεί περίπου 2 – 2,5 ώρες. Οι ασθενείς νοσηλεύονται για μια ημέρα και επιστρέφουν την επόμενη του χειρουργείου στο σπίτι, όπου συνιστάται ξεκούραση και αποφυγή προσπάθειας για τουλάχιστον 48 – 72 ώρες.