Το Face Lift είναι μια χειρουργική διαδικασία που έχει σχεδιαστεί για να βελτιώσει τις επιδράσεις της φυσικής διαδικασίας γήρανσης, της έκθεσης στον ήλιο και του στρες που επηρεάζουν το πρόσωπο.

Τι είναι;

Το Face Lift μπορεί να ανακόψει αυτή τη διαδικασία, αλλά δεν μπορεί να επαναφέρει το πρόσωπο στην εικόνα που είχε όταν ήμασταν πολύ νέοι.
Με την έννοια Lift (ανόρθωση) εννοούμε την εξαγωγή και τη επανατοποθέτηση του λίπους, τη σύσφιξη των μυών του προσώπου και την αφαίρεση του περίσσιου δέρματος. Μπορεί να εκτελεστεί αυτόνομα ή σε συνδυασμό με άλλες επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής, όπως η βλεφαροπλαστική, η ρινοπλαστική και άλλες.

Ιδανικοί υποψήφιοι είναι εκείνοι, των οποίων το δέρμα έχει αρχίσει να χαλαρώνει αλλά διατηρεί ακόμα καλή ελαστικότητα και τόνο.

Ποια η διαδικασία;

Το Face Lift πραγματοποιείται στο χειρουργείο υπό γενική αναισθησία και συνήθως διαρκεί αρκετές ώρες, ειδικά αν συνδυάζεται με άλλες τεχνικές όπως η βλεφαροπλαστική και η ρινοπλαστική. Η τομή ακολουθεί το περίγραμμα του αυτιού, γύρω από το λοβίο, και καταλήγει σε περιοχή που κρύβεται εύκολα από τα μαλλιά. Το αποτέλεσμα του Face Lift φαίνεται αρκετές εβδομάδες μετά την επέμβαση.

Οι τεχνικές Face Lift που εφαρμόζουμε στην ELXIS Medical έχουν ως στόχο την επίτευξη της πλέον φυσικής εμφάνισης. Η Δρ. Αθηνά Μπέη θα σας βοηθήσει να επιλέξετε την κατάλληλη τεχνική για το πρόσωπό σας, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να ανταποκρίνεται πλήρως στις προσδοκίες σας.

Mid Face Lift

Όσο περνούν τα χρόνια, το λεγόμενο μέσο πρόσωπο, δηλαδή από τα μάτια και κάτω, χαλαρώνει, με συνέπεια να φαίνεται κουρασμένο, γερασμένο και χαραγμένο από βαθιές αύλακες. Το πρόβλημα αυτό αντιμετωπίζεται με την τεχνική του Mid Face Lift.

Ιδιαίτερα δημοφιλές στο… Hollywood, το Mid Face Lift δημιουργεί ένα σφριγηλό και νεανικό πρόσωπο. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για μια επέμβαση που πραγματοποιείται υπό τοπική αναισθησία και μέσα από πολύ μικρές στην κροταφική χώρα. Στόχος της επέμβασης είναι να αναστρέψει την εικόνα ενός… «πτωτικού» προσώπου.

Ιδανικοί υποψήφιοι για Mid Face Lift είναι οποιοσδήποτε άντρας ή γυναίκα εμφανίζει χαλάρωση στο πρόσωπο αλλά το δέρμα του συνεχίζει να διατηρεί καλή ελαστικότητα και τόνο.

Τα αποτελέσματα είναι πιο μόνιμα από εκείνα που προσφέρονται από ενέσιμες θεραπείες, και η ανάρρωση έπειτα από είναι Mid Face Lift ταχύτερη και ηπιότερη σε σύγκριση με το παραδοσιακό λίφτινγκ προσώπου. Αν εξετάζετε την επιλογή ενός Mid Face Lift, αναζητήστε πάντοτε έναν πλαστικό χειρούργο με μεγάλη εξειδίκευση και εμπειρία, καθώς επίσης και συνεργασία με κάποιο μεγάλο ιατρικό κέντρο.